Kiemelt hírek Szentes

A Zsoldos szalagavatója

A HSZC szentesi Zsoldos Ferenc Szakgimnázium és Szakközépiskola február 3-án, a dr. Papp László Városi Sportcsarnokban rendezte meg szalagavató ünnepségét.

A rendezvényen megjelent, és köszöntő beszédet mondott Szirbik Imre, Szentes polgármestere. Jelen volt még Bartók Gábor alezredes, a 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki ezred törzsfőnöke, Révész Krisztián őrnagy, a Szentesi Rendőrkapitányság képviseletében, a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum szentesi iskoláinak igazgatói, és természetesen a szülők, rokonok, barátok.

A program a szalagtűző ünnepséggel kezdődött: a végzős diákok bevonulásával, köszöntő verssel, Szirbik Imre ünnepi beszédének elhangzásával.

Ezt követően Pintér Etelka, az iskola igazgatónője felolvasta Farkas Sándornak, a térség országgyűlési képviselőjének, agrárminiszter-helyettesnek a köszöntő levelét, majd ő maga is köszöntötte az életük egyik nagy lépése előtt álló fiatalokat, majd a 9 osztály közel 150 végzős diákjának iskolatársaik feltűzték a kék szalagot.

Az ünnepség második része szórakoztató programokkal telt, melyet a végzősök nyitó-, illetve a zárókeringő „fogott” keretbe.  A műsorban felléptek többek között a Lajtha László Alapfokú művészeti iskola tanárai és növendékei, a végzős osztályok, a tanárok.

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

 

 

 

Fotók: Lantos Imre

 

Vélemény, hozzászólás?