Hírek Kiemelt hírek Szentes

A Zsoldos szalagavatója

A Hódmezővásárhelyi SZC Zsoldos Ferenc Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája február 3-án, a dr. Papp László Városi Sportcsarnokban rendezte meg szalagavató ünnepségét.

A rendezvényen megjelent, és köszöntő beszédet mondott Farkas Sándor, a térség országgyűlési képviselője és Szirbik Imre, Szentes polgármestere. Jelen volt még Nagy Norbert, a HSZC szakmai főigazgató-helyettese, Palágyi Gáspár hadnagy, a 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki ezred képviseletében és a szülők, rokonok, barátok.

 

 

A program a szalagtűző ünnepséggel kezdődött: a végzős diákok bevonulásával, köszöntő verssel, Szirbik Imre és Farkas Sándor ünnepi beszédeinek elhangzásával. Ezt követően Pintér Etelka, az iskola igazgatónője köszöntötte az életük egyik nagy lépése előtt álló fiatalokat, majd a 9 osztály 150 végzős diákjának iskolatársaik feltűzték a kék szalagot.

 

 

 

A szórakoztató műsort a Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány, Seres Antal vezette együttese kezdte, őket a diákok hagyományos nyitó keringője követte:

 

A műsorban felléptek még a szentesi Fittness csoport tagjai, Bajnóczi Zsuzsanna és Kiss Viktória (ének), valamint a végzős diákok zenés, táncos produkcióit láthatta a közönség.

A szalagavatót a végzős diákok záró keringőjével fejezték be.

További képek itt:

https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=1878112015593280

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?