Hírek Kiemelt hírek Szentes

A Zsoldos tanárai a kecskeméti repülőnapon!

Dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter és Dr. Ruszin-Szendi Romulusz vezérőrnagy a Magyar Honvédség parancsnoka a Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató augusztus 29-ei (vasárnapi) programsorozatára hivatalosan invitált 32 főt, akik a HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum Honvéd Kadét Programban oktató instruktorok és családtagjaik közül került ki.
Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember, álló emberek és szabadtéri
Augusztus utolsó hétvégéjén mintegy 120 ezren voltak kíváncsiak a légi és szárazföldi bemutatókra. A gépészeti és szakmai idegennyelvi tantárgyakat oktatók a civil légi-bemutatók mellett
az olasz, a svéd, a szlovák, a román, a cseh, a brit, a horvát, a lengyel, a török, a szaudi és a magyar légierő látványos bemutatkozását egyéni, illetve kötelékben vérehajtott műsorát tekinthették meg.
A Honvédelmi Sportszövetség szervezésében 30 perces harcászati gyakorlati bemutatót láthattak az instruktorok.
Lehet, hogy egy kép erről: állás, légi jármű és szabadtéri
A szárazföldi bemutatók között a Magyar Honvédségben rendszeresített szárazföldi haditechnikai eszközök és felszerelések, valamint harckocsi bemutatók szerepeltek.
Az iskola oktatói bepillantást nyerhettek egy különleges műveleti csoport bevetésen végzett feladatába, többen teljesítették a felállított akadálypályát is, és a szerencsésebbek találkoztak Farkas Bertalannal, illetve. meghallgatták az olimpikonok beszámolóját.
Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember, álló emberek és katonai egyenruha

Vélemény, hozzászólás?