Kiemelt hírek Szentes

Adományok Mikulás napján II. – A Kinizsi nyeremény-sorsolás

A Szentesi Kinizsi SZITE a közösségi oldalán a közelmúltban meghirdetett egy nyereményjátékot, ahol az egyesülethez köthető kérdésekre kellett válaszolni – értékes nyeremények reményében. A közel három hétig tartó nyereményjáték lezárult, és december 6-án, az egyesület klubházában tartották meg az ünnepélyes sorsolást.
Tari Róbert, az egyesület elnöke bevezetőjében arról beszélt, hogy mint civil szervezet fontosnak tartják a közösségért végzett munkát, a rászorultak segítését. Ez különösen igaz most, a járványhelyzetben – tette hozzá. Kitért arra is, hogy a helyi mentősök munkáját igyekeztek támogatni, majd úgy fejezte be mondandóját: Együtt könnyebb!
A sorsoláson részt vettek a nyereményeket és egyéb adományokat felajánlók is:
Farkas Sándor, a térség országgyűlési képviselője, agrár-miniszterhelyettes, Gémes László, a megyei közgyűlés elnöke, a Szentesi Kinizsi SZITE elnökségi tagja, valamint Bozó Zoltán, a Budapest Honvéd FC társtulajdonosa.
(Egy jó leveshez való fácán, egy családi ebédre való pörkölthús és a főzéshez egy üveg pálinka, a pörkölthöz illő finom italok, ajándékkosár, klubzászló stb. örvendezteti meg a nyerteseket.
A nyertesek nevét Bozó Zselyke, az egyik (jelenlévő) legfiatalabb szurkoló húzta ki egy serlegből.
Az ünnepi családi ajándékot nyerte: Csernus Lukács Benjamin
További nyertesek: Csáki Eszter, Gyuga Zsolt, Tibrik Tibor, Lovas Ilona.
Az eseményen készült videó:
Nyertesekkel a szervezők veszik fel a kapcsolatot.
Gratulálunk a nyerteseknek!

Vélemény, hozzászólás?