Kiemelt hírek Szentes

Alkalmassági vizsga a honvéd és rendészeti szakokon

A HSZC szentesi Zsoldos Ferenc Szakgimnázium és Szakközépiskola március 29-én tartotta meg a Honvéd Kadét Programra, illetve a Rendészet és közszolgálat ágazatra jelentkezett tanulók alkalmassági vizsgáját.

Ennek során a helyi műszaki alakulat, illetve a rendőrkapitányság vezető beosztású főtisztjei elbeszélgettek a jelentkezőkkel, majd a Pusztai László Sporttelepen teljesíteniük kellett (az előre közölt) fizikai (erőnléti) alkalmassági követelményeket. Ilyenek voltak például helyből távolugrás, fekvőtámaszban karhajlítás-nyújtás, hanyattfekvésből felülés, vagy 4×10 m-es ingafutás.

Mind a két képzési formára túljelentkezés volt. A Honvéd Kadétprogram 23-an jelentkeztek – a 12 helyre, a rendészetire 58-an jelentkeztek – a 35 helyre. A végső döntés április közepére várható.

Képmelléklet:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2638602946210846

 

Rendészeti- katonai alkalmassági

Alkalmassági vizsga a honvéd és rendészeti szakokon(Képmelléklettel)A HSZC szentesi Zsoldos Ferenc Szakgimnázium és Szakközépiskola március 29-én tartotta meg a Honvéd Kadét Programra, illetve a Rendészet és közszolgálat ágazatra jelentkezett tanulók alkalmassági vizsgáját. Ennek során a helyi műszaki alakulat, illetve a rendőrkapitányság vezető beosztású főtisztjei elbeszélgettek a jelentkezőkkel, majd a Pusztai László Sporttelepen teljesíteniük kellett (az előre közölt) fizikai (erőnléti) alkalmassági követelményeket. Ilyenek voltak például helyből távolugrás, fekvőtámaszban karhajlítás-nyújtás, hanyattfekvésből felülés, vagy 4×10 m-es ingafutás. Mind a két képzési formára túljelentkezés volt. A Honvéd Kadétprogram 23-an jelentkeztek – a 12 helyre, a rendészetire 58-an jelentkeztek – a 35 helyre. A végső döntés április közepére várható.Képmelléklet:tps://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2638602946210846

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. március 29., péntek

Vélemény, hozzászólás?