Kiemelt hírek Szentes

Alkotó pedagógusok tárlata – két szentesi különdíjassal

Szentes Város Önkormányzata, a Szentesi Művelődési Központ, a Pedagógusok Szakszervezete Csongrád, Békés, Bács-Kiskun, Jász-Nagykun-Szolnok megyei szervezete április 6-án, a szentesi Tokácsli Galériában rendezte meg az alkotó pedagógusok 22. régiós képzőművészeti tárlatát.

A kiállítást Szirbik Imre polgármester ajánlotta az érdeklődők figyelmébe. Kiemelte a szervezők munkáját, akik már több mint két évtizede töretlen lelkesedéssel, de alkalmazkodva az adott változásokhoz gondozzák ezt a ragyogó kezdeményezést. Minden tisztelet a kiállító pedagógusoknak, akik az alkotó jellegű munkájuk után még hozzá látnak elképzelt ötletük megalkotásához is.

A szentesi alkotók közül Kispálné Fejes Erzsébet és Maczelkáné Rónyai Julianna, valamint a csongrádi Tari László és a hódmezővásárhelyi Pokomándy Zsuzsanna kaptak külön díjat.

Az április 27-ig megtekinthető tárlaton a különdíjasok alkotásai mellett a szentesi Kulcsár Ágnes, Nyíri Dánielné, Szemerédi Endréné, Juhász Eszter, Ráfi Dénes, Almási Jánosné, Kéveszkiné Pintér Katalin Garainé Szász Katalin Dávid Ferencné, Pálné Botos Erzsébet, Takács Lászlóné és Hercz Szilva munkái láthatók.

A megnyitón a Vadrózsa Énekegyüttes és a Deák Ferenc Általános iskola kamarakórusa működött közre – Vajdáné Balogh Ida vezényletével.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2657543597650114

Vélemény, hozzászólás?