Kiemelt hírek Sport Szentes

Alulról építkezik a triatlon egyesület

Four Diamonds Triatlon Egyesület hivatalosan megkezdte a 2018-as őszi felkészülési időszakot. Szeptember 3-án tartottak egy szülői értekezlet, ahol megbeszélték a közelgő hetek eseményeit, a versenyeket, az edzéseket.

Az egyesület mintegy három éves múltra tekint vissza, ekkor kezdték el a legkisebbek úszásoktatását, majd tartottak futó- és kerékpáredzéseket is. Már meghonosodott a rendszeres versenyeztetés is, elsősorban a környező települések korosztályos megmérettetésein vettek (vesznek) részt.

Az egyesület elérkezettnek látja a szervezettségét arra, hogy most már saját versenyeket is szervezzen. Ennek első jelét szeptember 8-án adják, amikor a dr. Rébeli-József Sportuszodában aqatlon-versenyt (úszás és futás) rendeznek. Ezen, a saját versenyzőiken kívül már két másik egyesület is jelezte részvételi szándékát.

Szeptember 22-én az óvodásoknak és az általános iskolák alsó-tagozatosainak szerveznek futóversenyt a Pusztai László Sporttelepen. A kicsiknek 400, a nagyobbaknak 800 méter a táv, minden résztvevő un. befutóérmet kap.

Az edzéseiket – három csoportban – hétfőtől péntekig tartják, naponta ½ 4, ½ 5 és ½ 6-kor, az Üdülőközpont területén. A három edző: Kovács Brigitta, Vidovics Zoltán és Udvardi Gábor. További jelentkezőket még várnak, érdeklődni az edzések időpontjában lehet.

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?