Kiemelt hírek Szentes

Angol nyelvű műsoros bemutató a Móriczban

A Szentesi Deák Ferenc Általános Iskola a Móricz Zsigmond Művelődési Házban március 30-án rendezte meg az angol-magyar két tanítási nyelvű oktatásban résztvevő diákjainak bemutató előadásait.

A művelődési ház nagytermét teljesen megtöltő közönséget Varga Sándorné, az iskola igazgatónője köszöntötte, beszélt arról, hogy számukra (is) értékes hagyományokkal rendelkezik ez az esemény, majd röviden ismertette az intézményben folyó két tanítási nyelvű képzést.

A műsorban az angol-magyar két tanítási nyelvű 3.a, 6. a és 7.a osztályai szerepeltek. A kisebbek egyszerűbb alapfogalmakat, játékos mondókákat, gyermekverseket tartalmazó darabot adtak elő.

A nagyobbak A Hókirálynő (The Snow Queen) című mesejátékot mutatták be – Veressné Lajkó Sarolta angol nyelvtanár rendezésében.

A program zárásaként az iskola kórusa egy angol dallal búcsúzott a közönségtől, melynek szólóját Sebesy Gréta énekelte, Vajdáné Balogh Ida vezényelt.

Deák F Ált Isk angol nyelvű előadása

Angol nyelvű műsoros bemutató a Móriczban(Képmelléklettel)A Szentesi Deák Ferenc Általános Iskola a Móricz Zsigmond Művelődési Házban március 30-án rendezte meg az angol-magyar két tanítási nyelvű oktatásban résztvevő diákjainak bemutató előadásait.A művelődési ház nagytermét teljesen megtöltő közönséget Varga Sándorné, az iskola igazgatónője köszöntötte, beszélt arról, hogy számukra (is) értékes hagyományokkal rendelekezik ez az esemény, majd röviden ismertette az intézményben folyó két tanítási nyelvű képzést.A műsorban az angol-magyar két tanítási nyelvű 3.a, 6. a és 7.a osztályai szerepeltek. A kisebbek egyszerűbb alapfogalmakat, játékos mondókákat, gyermekverseket tartalmazó darabot adtak elő.A nagyobbak A Hókirálynő (The Snow Queen) című mesejátékot mutatták be – Veressné Lajkó Sarolta angol nyelvtanár rendezésében.A program zárásaként az iskola kórusa egy angol dallal búcsúzott a közönségtől, melynek szólóját Sebesy Gréta énekelte, Vajdáné Balogh Ida vezényelt.Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2641885782549229

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. március 31., vasárnap

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2641885782549229

Vélemény, hozzászólás?