Kiemelt hírek Szentes

Anyák napi szerenád Szentesen

Az idei Anyák napja nagyon más, mint az ezt megelőzőek voltak.
A koronavírus járvány miatti veszélyhelyzet miatt sokan nem tudják személyesen köszönteni a szívükhöz legközelebb álló édesanyákat, nagymamákat, ezért szervezett a „Szentesianyu akciócsoport” egy különleges, szerenád-köszöntést május 3-án délutánra.

A Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány, Seres Antal nevével jelzett kis énekes-csoportja (Pataki Karina, Pataki Róbert, Dimák Sztella, Andrikó Anett, Szarka Edit, Szabó Máté) egy-egy helyszínen Anyák napi köszöntővel kedveskedik a nagymamáknak.

Összesen 31 helyszínre látogattak el, a dr. Sipos László parkerdő otthonban kezdték a szerenádozást, majd ezután a város többi kerülete jött sorban.

Videó a szerenád első részéről:
https://youtu.be/uDVKDpYb8m4

Volt, ahol szerenádozó fiatalok meglepetést okoztak megjelenésükkel, másutt már nagyon várták őket, viszont mindenütt nagy szeretettel fogadták őket.

A programra előzetesen lehetett jelentkezni, természetesen a gyerekek, az unokák tették meg ezt, de volt, hogy a köszönteni kívánt nagyi szomszédja jelezte, hogy részt vesznek az akcióban.

Jó volt látni, hogy a szerenádot kapó ünnepeltek mellett az érintett utcákon, vagy a házak ablakaiban megálltak az emberek, és jó szívvel hallgatták a kiváló énekes-csapat előadását.

Nemcsak énekeltek, hanem néhány percig még elbeszélgettek az anyukákkal, így egy kicsit csúszott az előre eltervezett program, „de megérte….”

Amit minden szerenád-helyszínen lehetett hallani: nagy-nagy köszönet a szervezőknek! /Ők sokan voltak, itt most említsük meg őket (csak kettőt): a „Szentesianyuk akciócsoport, és a Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány/

Videó a szerenád második részéről:
https://youtu.be/A0CD__PSdKk

Képgaléria 1.:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3806399922764470

Képgaléria 2.:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3806851666052629

 

Anyák napi szerenád

Anyák napi szerenád Szentesen(Képmellékletekkel, videókkal)Az idei Anyák napja nagyon más, mint az ezt megelőzőek voltak.A koronavírus járvány miatti veszélyhelyzet miatt sokan nem tudják személyesen köszönteni a szívükhöz legközelebb álló édesanyákat, nagymamákat, ezért szervezett a „Szentesianyu akciócsoport” egy különleges, szerenád-köszöntést május 3-án délutánra. A Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány, Seres Antal nevével jelzett kis énekes-csoportja (Pataki Karina, Pataki Róbert, Dimák Sztella, Andrikó Anett, Szarka Edit, Szabó Máté) egy-egy helyszínen Anyák napi köszöntővel kedveskedik a nagymamáknak.Összesen 31 helyszínre látogattak el, a dr. Sipos László parkerdő otthonban kezdték a szerenádozást, majd ezután a város többi kerülete jött sorban.Videó a szerenád első részéről:https://youtu.be/uDVKDpYb8m4Volt, ahol szerenádozó fiatalok meglepetést okoztak megjelenésükkel, másutt már nagyon várták őket, viszont mindenütt nagy szeretettel fogadták őket. A programra előzetesen lehetett jelentkezni, természetesen a gyerekek, az unokák tették meg ezt, de volt, hogy a köszönteni kívánt nagyi szomszédja jelezte, hogy részt vesznek az akcióban. Jó volt látni, hogy a szerenádot kapó ünnepeltek mellett az érintett utcákon, vagy a házak ablakaiban megálltak az emberek, és jó szívvel hallgatták a kiváló énekes-csapat előadását.Nemcsak énekeltek, hanem néhány percig még elbeszélgettek az anyukákkal, így egy kicsit csúszott az előre eltervezett program, „de megérte….”Amit minden szerenád-helyszínen lehetett hallani: nagy-nagy köszönet a szervezőknek! /Ők sokan voltak, itt most említsük meg őket (csak kettőt): a „Szentesianyuk akciócsoport, és a Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány/ Videó a szerenád második részéről:https://youtu.be/A0CD__PSdKkKépgaléria 1.:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3806399922764470Képgaléria 2.:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3806851666052629

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2020. május 3., vasárnap

Vélemény, hozzászólás?