Hírek Kiemelt hírek Szentes

Április elsején nem tréfáltak: vért adtak a nagytőkeiek (is)

A Vöröskereszt Szentes-Csongrád Területi Szervezete és a Dr. Bugyi István Kórház Vérellátó Osztálya április 1-én Húsvéti Véradásra, a Vérellátó Állomásra várta a véradókat. Ünnep jön és hosszú hétvége, ilyenkor a vérigény is növekszik. Szerencsére sokan elfogadták a „hívó szót”, és megjelentek a véradáson.
Többek között a mintegy 400 lakosú Nagytőke szervezetten, a polgármesterük vezetésével, 11 fővel jött el és adtak vért, „mert így adhatunk a betegeknek közösen esélyt a gyógyulásra, életben maradásra” – mondták.
Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember, ülő emberek és belső tér
Egyébként a véradók megkapták a szokásos kedvezményeket (egy fürdőbelépőt, egy 1000 forintos étkezési jegyet, egy 25 ezer Ft-os Profi BT kupont), illetve több helyi cég felajánlása tette lehetővé, hogy különböző ajándékokat is kisorsoltak a véradók között. Például a nagytőkei Staberecz Zsolt egy 5 perces sétarepülést nyert, mint mondta, nagy izgalommal várja a leendő kalandot.
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és belső tér
Az április elsejei véradásra összesen 61-en jelentkeztek.
Képgaléria:
Még, ha csak zárójelesen is, de büszkén jegyezzük meg, hogy az erre a hétre, a szentesi intézeti véradásra tervezett 50 fő helyett 130 fő jelent meg!!!
FANTASZTIKUS!
KÖSZÖNJÜK, HOGY ÖN IS SEGÍT AZOKNAK, AKIK VÉRRE VÁRNAK!

Vélemény, hozzászólás?