Kiemelt hírek Szentes

Aquatlon verseny a szentesi uszodában

Four Diamonds SE szeptember 14-én Szentesen, a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában rendezte meg a III. Szentesi Aquatlon Versenyt.

aquatlon Szentes 2019

Aquatlon verseny a szentesi uszodában(Képmelléklettel)Four Diamonds SE szeptember 14-én Szentesen, a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában rendezte meg a III. Szentesi Aquatlon Versenyt. Rekord számú nevezés érkezett: 114 utánpótláskorú versenyző mérte össze felkészültségét úszás és futás sportágakban. A házigazda egyesületen kívül csongrádi, hódmezővásárhelyi és kiskunfélegyházi klubok versenyzői is elindultak. Hat korcsoportban, a lányok és a fiúk külön indultak. Az értékelés és díjazás korcsoportok és nemek szerint történt, de minden versenyző kapott érmet. A versenyt követően, a déli órákban minden résztvevő bográcsos ebédet kapott.Néhány (előzetes) kép:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3064697933601343(További részletek és képek később)

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. szeptember 14., szombat

Rekord számú nevezés érkezett: 114 utánpótláskorú versenyző mérte össze felkészültségét úszás és futás sportágakban. A házigazda egyesületen kívül csongrádi, hódmezővásárhelyi és kiskunfélegyházi klubok versenyzői is elindultak.

Hat korcsoportban, a lányok és a fiúk külön indultak. Az értékelés és díjazás korcsoportok és nemek szerint történt, de minden versenyző kapott érmet.

A versenyt követően, a déli órákban minden résztvevő bográcsos ebédet kapott.

Néhány kép:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3064697933601343

Vélemény, hozzászólás?