Kiemelt hírek Szentes

Aranykagyló őrs a Közéleti Kávéházban

A Közéleti Kávéház sorozat idei hatodik vendége Horváth János színész, humorista, íróféle, szóval komédiás és mutatványos volt. Nagyon szimpatikus megnyilatkozása volt, hogy mindezeket megelőzve leginkább szentesi embernek vallja magát. Számára ez a legfontosabb!

A Petőfi Café-ban, június 20-án megrendezett programot ezúttal is dr. Dobos András vezette. Tényleg csak néhány szóval bemutatta vendégét, majd megkapva a szót, Horváth Jancsi (mert mindenki csak becézve szólította) hosszasan (de élményszerűen) mesélte életét, kezdve a Petőfi Sándor Általános Iskolától egészen napjainkig.

Eközben került elő az Aranykagyló őrs (nevét őt találta ki), melynek vezetője az dr. Dobos András volt. A kapcsolatuk akkor kezdődött, máig nem szakadt meg. Ez utóbbiban persze fontos szerephez jutott a kutyaszeretet, mely Jancsit gyerekkorától jellemezte. Kettejük többszöri találkozása a kuvasz nevelése, versenyeztetései során jöttek létre.

Nem maradhatott ki a stand-up stílusú mesélésből a Badár Sándorral kialakult baráti kapcsolat, közös, Japánba tett utazásuk részletei,  ismerkedés a karatéval, és még számos további apró részlet.

A kávéházi programon sokan voltak, és (valószínű, legalábbis ez látszott) mindenki jól érezte magát.

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?