Hírek Programajánló Szentes

Augusztus 5: motoros nap Szentesen

Ezen a hétvégén, augusztus 5-én immár harmadik alkalommal rendez a Szentesi Huszárok Túramotoros Szakosztály országos amatőr motoros ügyességi versenyt, melyhez hasonló minőségi motoros ügyességi verseny ismereteink szerint nincs másik az országban.

 

A verseny lebonyolításában a Safety Hungary Honda (az ország vezető motoros vezetéstechnikai oktató központja) segít bennünket pályabírók és motorok biztosításával. A város központi területén, a Kossuth téren megrendezésre kerülő ügyességi verseny mellé egyéb látványos programokat is szervezünk, melyek tavaly is sok érdeklődőt vonzottak.

Az ügyességi versenyt 3 kategóriában rendezzük meg a jogosítványi kategóriák szerint (A1, A2, A). Mindegyik kategóriához külön motort is biztosítunk, így mindenki teljesen azonos feltételekkel vág neki a vetélkedésnek.

9:00-kor kezdődik a verseny (nevezés érkezési sorrendben már 8:00-tól), majd 13:30-tól a legjobbak számára döntő futamot rendezünk. 16:00-tól motoros felvonulással zárjuk a versenyt, majd a klubházunknál hagyományos motoros találkozós programokat szervezünk.

A verseny alatt a város főterén egyéb betét programokat tervezünk (kerékpáros, segédmotoros pálya, véradás, toborzó nap,…), és a kitelepült BÜFÉ-ben egyszerűbb ételeket is lehet majd vásárolni.

 

A motoros felvonulás után a régi berekháti Iskolánál folytatódik a program, ahol játékos vetélkedőkkel, egy egyszerű vacsorával (a készlet erejéig) ás értékes tombolával várjuk az érdeklődőket. 21:00-tól KANÁLGÉP koncert, majd 23:00-tól RETRO PARTY kifulladásig.

A programokon való részvétel INGYENES!

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?