Kiemelt hírek Szentes

Az adózásról – fiataloknak (is)

HSZC Zsoldos Ferenc Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája március 4-én, a Pénzügyi hét keretében az adózással kapcsolatos információs napot tartott. A programot az Adótanácsadók Országos Egyesülete kezdeményezte.

Az egyesület megbízásából két adószakértő, Gottgeisl Rita (könyvvizsgáló) és Siklós Márta (adótanácsadó) tartott előadást – két csoportban – a végzős diákoknak (mintegy 120 fő) az adózás alapjairól, az adónemekről (néhányat kiemelve részletesebben is), a legfrissebb adó jogszabályokat is felhasználva.

A mai programot, annak részleteit Siklós Márta mondta el szerkesztőségünk kamerája előtt.

Siklós Márta az adózásról

Az adózásról – fiataloknak (is)(Képmelléklettel) HSZC Zsoldos Ferenc Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája március 4-én, a Pénzügyi hét keretében az adózással kapcsolatos információs napot tartott. A programot az Adótanácsadók Országos Egyesülete kezdeményezte.Az egyesület megbízásából két adószakértő, Gottgeisl Rita (könyvvizsgáló) és Siklós Márta (adótanácsadó) tartott előadást – két csoportban – a végzős diákoknak (mintegy 120 fő) az adózás alapjairól, az adónemekről (néhányat kiemelve részletesebben is), a legfrissebb adó jogszabályokat is felhasználva. A mai programot, annak részleteit Siklós Márta mondta el szerkesztőségünk kamerája előtt.Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3602611679809963

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2020. március 4., szerda

 

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3602611679809963

Vélemény, hozzászólás?