Kiemelt hírek Térség

Az Amigók ismét hatalmas meglepetésre készülnek

A hat éve alakult Amigos a Gyerekekért Alapítvány egy egyetemistákból álló jótékonysági szervezet. Az Amigók, vagyis az önkéntesek célja pedig, hogy a súlyosan beteg gyerekek napjait szebbé tegyék nyelvtanuláson, játékon és kézműveskedésen keresztül.

A kórház szürke falai közt fontos kapaszkodó ezeknek a gyerekeknek a barátság, amit nyújtanak. Ezért is szeretnék, hogy egy napon minden beteg gyerek mellett legyen egy Amigo!

A képen a következők lehetnek: 1 személy, ülés

Most a LEGO úgy döntött, hogy több ezer doboz ajándékkal járul hozzá ehhez, ami hatalmas dolog így Covid idején azoknak a gyerekeknek, akik az ünnepek alatt is kórházban vannak.

A képen a következők lehetnek: 2 ember, közeli és belső tér

Viszont az Amigos kis szervezet, nagy szükségük lenne olyanokra, akik akár egy-egy gyereknek való postázásra tudnak adományozni, mert mindet nem bírnák saját erőből eljuttatni. Itt lehet segíteni: https://bit.ly/gyerekekert
Sok gyermekosztályt, – köztük a Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályát is – vár egy nagyobb adag ajándék, hogy még karácsony előtt megérkezzen, és ha összefogunk, nagyon sok kisgyereknek tudunk segíteni.

Ha szeretnéd közelebbről is megismerni a tevékenységüket, ajánlom Facebook (https://www.facebook.com/amigosagyerekekert/), illetve az Instagram (https://www.instagram.com/amigosagyerekekert) oldalukat is!

Vélemény, hozzászólás?