Kiemelt hírek Szentes

Az edzésen lehet megnyerni egy versenyt

A Tóth József Színház és Vigadó ’Szentesi Szalon’ elnevezésű sorozatának október 16-án Kőbán Rita, kétszeres olimpiai-, kilencszeres világbajnok magyar kajakozó volt a vendége.
Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember, ülő emberek, álló emberek és belső tér
1977-ben az FTC-ben kezdett kajakozni 1981-ben már IVB-t nyert. Összesen hat olimpiai érem tulajdonosa, és 12 alkalommal – egyesben, párosban és négyesben – nyert magyar bajnoki címet.
Sportolói pályafutását 2001-ben fejezte be, 2013-tól az MTK kajakedzője.
Borsi László újságíró kérdezte a „kajakkirálynőt”, aki minden kérdésre őszintén válaszolt. Beszélt a gyermekkoráról, a sporttal való találkozásáról, edzőiről, az emberekkel való kapcsolatáról.
Az egyik nagy pillanata volt a diskurzusnak, amikor „elárulta”: olimpiát nyerni csak kemény felkészüléssel lehet. Úgy érzi, hogy az olimpiai bajnokságot a minőségi, intenzív edzéseken nyerte meg, ott kellett igazán teljesíteni, az olimpián már „csak” le kellett evezni a távot.
A ’Sportcsillag sarok’ vendégét két fiatal békéscsabai színésznő – Kiss Viktória és Nádra Kitti – is megtisztelte, akik a sportolónő kedvenc dalait énekelték el a program során.
Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember, ülő emberek és belső tér

Vélemény, hozzászólás?