Kiemelt hírek Szentes

’Az élet izgalmas találkozások sorozata’

A Szentes Városi Könyvtárban október 7-én Schäffer Erzsébettel találkozhatott a közönség, ’Titkok, kalandozások, találkozások’ címmel mesélt életéről, munkásságáról a Pulitzer emlékdíjas és Prima Primissima díjas újságírónő.

A Nők Lapja munkatársa először saját életéről mesélt, néhány történetet mondott el édesanyjáról, férjéről, „hiszen nemcsak idegenekkel, hanem családtagokkal, sőt saját magunkkal is lehetnek érdekes találkozások, kalandok – jegyezte meg az írónő.

 

 

A folytatásban is történeteket hallott a szépszámú közönség (főleg hölgyek), de egy kicsit felfogatva a sorrendet, mert-hogy előbb vannak a találkozások, amelyekből kalandok születhetnek, kapcsolatok, kapcsolódások. Minden emberi találkozásban ott a lehetőség, hogy meglássuk magunkat a másik arcában. S te is tükröt tartasz – hallhattuk.

Az újságírónő kedveli a régi fotókat. Volt, amikor ezekhez írt történetet, és volt, amikor a már leírt történeteihez keresett korabeli fotókat.

Schäffer Erzsébet néhány perc alatt megragadta a közönsége figyelmét hétköznapi, de sorsszerű találkozásokról, emberi érzésekről szóló történeteivel, titkokkal és kalanddal.

Vélemény, hozzászólás?