Hírek Kiemelt hírek Sport Szentes

Az elmúlt napok birkózó sikerei

A Dévaványai Birkózó Sportegyesület és a Hencz Wrestling Birkózó Sportegyesület szervezésében február 11-én rendezték meg a Területi Diák I-II. Kötött fogású Bajnokságot Gyomaendrődön, a Varga Lajos Sportcsarnokban.

Nagy volt a tét: feljutás az Országos Bajnokságra. A dr. Papp László Birkózó Sportegyesületet három versenyző képviselte a megmérettetésen, ahol 106 birkózó, két korcsoportban mérte össze tudását.

 

A végső elszámolásnál az egyesület sportolói közül ketten jutottak a döntőbe, Cseh Balázs I. hely, míg Kovács Zsolt II. helyezést ért el. Így mindketten feljutottak a döntőbe. Góg Levente sajnos egy hellyel lecsúszott a döntőről. Levente a negyedik helyen végzett a pontszámítás alapján, de megkapta a harmadik helyezettnek járó bronzérmet.

 

 

További jó hír  a birkózók háza tájáról, hogy a múlt héten Vajda Szebasztián Tatabányán, a kadett válogató versenyen 19 versenyzőből az ötödik helyen végzett. Még két lehetősége van, hogy bekerüljön a kadett válogatottba, és részt vehessen az idei év Európa bajnokságán.

 

Gratulálunk!

Vélemény, hozzászólás?