Kiemelt hírek Sport Szentes

Az év legnagyobb Spartan Race versenyén 10. lett a szentesi csapat

Az Amerikából indult terep- és akadályfutó verseny idei első magyarországi futamán több mint nyolcezer sportoló vett részt, egyesek szerint Európa idei legnagyobb akadályfutó versenye volt. Csúsztak, másztak és még farönköket is cipeltek a modern-kori spártaiak. A nagykanizsai versenyen, április 14-én közel 8 ezer induló regisztrált, és a mintegy 350 csapatból a szentesi csapat a 10. helyen végzett.

Csónakázó-tó körüli 8 kilométeres távon 20 akadályt kellett teljesíteni a résztvevőknek, akik több kategóriában is indulhattak. Hatalmas büszkeséggel tölt el minket, hogy együtt edzve, dolgozva esőben, hőségben, hóban, fagyban ilyen eredménnyel zárhattuk a napot – mondták egybehangzóan a szentesi “spartanisták”.

A szentesi csapat vezetői: Gazsi Tamás és Kovács János Richárd. A fejkamerával rögzített videót összevágva szeretnék bemutatni egy ilyen verseny szépségét.

 

A Spartan Race Training Group Szentes videója.

A Spartan Race következő magyarországi futama június 9-én Várgesztesen lesz, ahol mintegy 16 kilométert és 25 akadályt kell majd leküzdeni az indulóknak.

 

 

Vélemény, hozzászólás?