Hírek Kiemelt hírek Szentes

Balambér Napok a Kosztában

A Koszta József Általános Iskola a beiratkozások előtti hónapokban már évek óta hagyományosan megrendezi az intézményüket népszerűsítő programjukat: a Balambér Napokat. Az idén február 21-én egy szülői értekezlettel kezdték a sorozatot, majd február 27-én bemutatkoztak a leendő első osztályban tanító pedagógusok.    

 

Ez a nap a tanítók nyílt óráival kezdődött melyeket Győrffy Márta, Marcsó Katalin; Friesz Nóra, Seres Katalin és Oltyán Gyula, Síposné Vincze Andrea tartottak, ők lesznek a szeptemberben induló első osztályok nevelői.

 

 

Délután ugyancsak ők kézműves foglalkozásokat tartottak, melynek során figurákat készíthettek, ügyességi mozgásokat, jógás feladatokat végezhettek, interaktív táblás ismeret elmélyítő játékokban vehettek részt az iskolába a szüleikkel érkező ovisok. Ezt követően pedig a leendő elsős szülőknek Csonka Istvánné gyógypedagógus tartott előadást a sikeres iskolakezdés titkairól.

 

 

Az iskola a kapcsolatfelvételre tartogat még egy lehetőséget: március 9-én 15:30-17:30 óráig várják a nagycsoportos óvodásokat és családtagjaikat a Balambér játszóházba.

 

 

Vélemény, hozzászólás?