Hírek Kék hírek Kiemelt hírek Szentes

Baleset okozóját keresi a rendőrség

A Szentesi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.
A rendelkezésre álló adatok szerint két kerékpáros ütközött össze 2021. február 9-én 8 órakor Szentesen, a Pollák Antal Műszaki Szakközépiskolánál, majd mindketten a földre estek. Az egyik résztvevő a rendőrök kiérkezése előtt, adatainak hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről. A másik kerékpáros a baleset következtében súlyos sérülést szenvedett.
A tanúk elmondása alapján a helyszínt elhagyó ismeretlen kerékpáros nő szőke hajú, piros kabátot viselt, valamint női vázas, fehér vagy vajszínű kerékpárral közlekedett.
A rendőrség kéri, hogy aki a fenti esettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, az keresse fel személyesen a Szentesi Rendőrkapitányságot (6600 Szentes, Kossuth Lajos utca 43.), vagy hívja a 06/62/562-400-as telefonszámot, a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámát, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámot.
Lehet, hogy egy kép erről: szöveg

Vélemény, hozzászólás?