Kiemelt hírek Szentes

Balesetek a strandon

A Szentesi Üdülőközpont és a Vöröskereszt Szentesi szervezet szeptember 13-án Balesetmegelőzési bemutatót rendezett a vizes központ területén, amelyen mintegy 300 általános és középiskolás korú gyermek vett részt.

Többek között tartottak vízi életmentő bemutatót (egybekötve) légimentős tájékoztatót és gyakorlatot (videón).

A tűzoltóság, a rendőrség és a mentők együttműködésével egy autós balesetből való mentést is bemutattak.

autós baleset mentése

Balesetek a strandon(Képmelléklettel és videókkal) A Szentesi Üdülőközpont és a Vöröskereszt Szentesi szervezet szeptember 13-án Balesetmegelőzési bemutatót rendezett a vizes központ területén, amelyen mintegy 300 általános és középiskolás korú gyermek vett részt. Két balesetet is megrendeztek, melyek során a szakemberek, szakszerűen végezték a mentési munkákat.Többek között tartottak vízi életmentő bemutatót (egybekötve) légimentős tájékoztatót és gyakorlatot (cikk alatti videón). A tűzoltóság, a rendőrség és a mentők együttműködésével egy autós balesetből való mentést is bemutattak. Ez utóbbiról készült videóösszeállítást itt láthatja:https://youtu.be/HP_m1ZceuAIEzen túlmenően a Vöröskereszt Országos vetélkedőjén harmadik helyezett csapat interaktív életmentő bemutatót, a szentesi rendőrkapitányság és a Családsegítő Központ drogmegelőző tájékoztatást szervezett.Várhatóan a következő évi szezon elején újabb bemutatót tartanak – tudtuk meg a szervezőktől – hiszen nagyon fontos, hogy minél többen legyenek tisztában az életmentés mozzanataival, esetleg abban részt is tudjanak venni.Képmelléklet:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2242691615801983

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. szeptember 13., csütörtök

Ezen túlmenően a Vöröskereszt Országos vetélkedőjén harmadik helyezett csapat interaktív életmentő bemutatót, a rendőrség és a Családsegítő Központ drogmegelőző tájékoztatást szervezett.

Várhatóan a következő évi szezon elején újabb bemutatót tartanak – tudtuk meg a szervezőktől – hiszen nagyon fontos, hogy minél többen legyenek tisztában az életmentés mozzanataival, esetleg abban részt is tudjanak venni.

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?