Hírek Kiemelt hírek Szentes

Ballagás a Klauzálban

A jelenleg érvényes járványügyi szabályok betartása mellett, június 12-én rendezték meg a ballagást a szentesi Klauzál Gábor Általános Iskolában, ahol a két végzős osztály tanulóit búcsúztatták.
A ballagás kezdetekor a nyolcadikosok egy-egy kis ajándékkal, szál virággal megköszönték a tantestület tagjainak a munkáját, majd végig ballagtak az iskola folyósóin, tantermein.
Lehet, hogy egy kép erről: 5 ember, álló emberek, virág és belső tér
A ballagási ünnepséget az udvaron tartották, ahol Dévay István igazgató búcsúztatta a végzős növendékeket, a legjobbaknak pedig elismeréseket adott át:
• Nevelőtestületi dicséret és könyvjutalom:
Illés Ádám, Kotvics-Varga Jonatán, Saliga Attila
• Kiváló tanulmányi munkáért könyvjutalomban részesültek:
Czuczi Zoltán, Hajnal Attila, , Murányi Kitti, Szeles Nikolett
• Magyar nyelvi versenyeken való eredményes szereplésért ajándékutalványban részesültek:
* Murányi Kitti 8.b osztályos tanuló a XXIII. Simonyi Zsigmond Kárpát-medencei helyesírási versenyen a megye 10 legjobb helyesírója közé került, a Lotz János szövegértési és helyesírási versenyen megyei 2. hely
*Saliga Attila 8.b osztályos tanuló a XXIII. Simonyi Zsigmond Kárpát-medencei helyesírási versenyen a megye 10 legjobb helyesírója közé került, a következőn pedig megyei 2. helyezett lett. A Lotz János szövegértési és helyesírási versenyen megyei 1. hely és országos 2. hely.
• Kiváló sport munkáért 1-1 kupát kaptak:
Almási Tamás, Czuczi Zoltán, Hajnal Attila, Illés Ádám, Lévai Norbert, Német Roland

Vélemény, hozzászólás?