Kiemelt hírek Szentes

Ballagás – a református iskolában

A Szentesi Kiss Bálint Református Általános Iskolában június 16-án rendezték meg a végzős diákok ballagását, búcsúztatását. Először az iskolától vettek búcsút a nyolcadikosok (és szüleik, rokonok), majd átballagtak a Református Nagytemplomba, ahol ballagási istentiszteletet és ünnepséget tartottak. A templomban Fehér Csaba lelkész köszöntötte a végzős évfolyam diákjait, a pedagógusokat és a rokonokat. Az istentiszteleten igét hirdetett.

Az ünnepségen a hetedikesek búcsúztatták a végzősöket, majd a nyolcadikosok búcsúztak el iskolatársaiktól, és átadták az iskolazászlót.

Bacsáné Mokbel Éva, igazgató-helyettes búcsúzott a nyolcadikosaiktól, hasznos útravalókat is nyújtva beszédében.

Az 54 nyolcadikos diák énekkel vett búcsút tanáraitól, az iskolától, a tantestület képviseletében a tanári kórus is énekkel búcsúzott.

 

 

Karikó-Tóth Tibor iskolaigazgató és Fehér Csaba a fenntartó Református Nagytemplomi Gyülekezet lelkésze átadta a Kiss Bálint díjakat, valamint a kimagasló tanulmányi- és sporteredményekért járó elismeréseket.

Videó a ballagási ünnepség templomi részéről:

Ballagás a Szentesi Kiss Bálint Református Általános Iskolában

Ballagás – a református iskolábanA Szentesi Kiss Bálint Református Általános Iskolában június 16-án rendezték meg a végzős diákok ballagását, búcsúztatását. Először az iskolától vettek búcsút a nyolcadikosok (és szüleikm rokonok), majd átballagtak a Református Nagytemplomba, ahol ballagási istentiszteletet és ünnepséget tartottak.A részletes tudósítás:http://hir45.hu/ballagas-a-reformatus-iskolaban/

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. június 16.

Vélemény, hozzászólás?