Kiemelt hírek Szentes

Ballagási tablók – sorozat

Információink szerint több helyi középiskolás végzős osztály is elkészítette érettségi tablóját. Az idén ez az egy dolog, ami a végzős hagyományokból megmaradt (nincs szerenád, ballagás…).

Sajnos a tablókat is csak kevesen fogják látni (ha sikerül elhelyezni) egy kirakatban, pedig minden diák jogosan büszke arra, hogy annak a  bizonyos csapatnak a tagja lehetett.

Ezért az egyik Olvasónk /Sebesiné Kulcsár Krisztina – Boros 12.b osztályfőnöke/ kezdeményezésére a Szentesi Gyors felületén lehetőséget biztosítunk ezen tablók elhelyezésére. Természetesen más osztályok is csatlakozhatnak ehhez a kezdeményezéshez, örömmel várjuk a jelentkezésüket.

Reméljük, hogy a szélesebb nyilvánosság biztosítása egy kis motivációt is jelent a diákoknak, hogy ebben a sajátos (járvány okozta veszély) helyzetben újabb lendületet vegyenek a közelgő, május 4-én kezdődő írásbeli érettségikre való felkészülésben.

A vizsgákhoz sok sikert és jó egészséget kívánunk!

Fogadják szeretettel a HSZC Boros Sámuel Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája 12.b osztályának érettségi tablóját!

 

(A címkép: a tavalyi tanévben ünnepelte az iskola alapításának 90. évfordulóját. Akkor még nem gondolhatták a képen látható diákok, hogy nagyon egyedi lesz számukra az érettségi… )

Vélemény, hozzászólás?