Hírek Kiemelt hírek Szentes

A baloldal jelöltje Szentesre költözne

A 2018. évi országgyűlési választás kapcsán, a Demokratikus Koalíció (DK) jelöltjeként, illetve a demokratikus ellenzéki pártok támogatásával, Csongrád megye 03. számú választókerületi jelöltje Dr. Eörsi Mátyás tartott bemutatkozó fórumot február 2-án Szentesen, a Petőfi Caféban.

 

 

Előzetesen Kiss Csaba, a (DK) Csongrád megyei 03. vk. Elnöke köszöntötte a megjelenteket, és a jelöltet. Elmondta, hogy a nap során Eörsi Mátyás találkozott Szentes, valamint Csongrád polgármesterével, ezt követően rendezték meg a tájékoztatót.

Eörsi Mátyás mondandóját azzal kezdte, hogy a DK, az MSZP és a Párbeszéd közös jelöltjeként indul. Egy kisebb szünet után azért tért vissza a politikába, hogy „leváltsák a diktatórikus kormányzást megvalósító Fideszt”.

 

 

Ezt követően az egészségügy óriási hanyatlásáról, rossz helyzetéről beszélt – itt említve a szentesi kórházat is. Az országot egyre többen elhagyókról szólva azt mondta: „Budapest után a legnépesebb magyar város – Debrecen – helyett London lett”. Meg kell állítani ezt a folyamatot – tette hozzá. Igyekezett tételesen bizonyítani, hogy a 2014-ben kormányra kerültek sem országosan, sem helyileg nem tartották be ígéreteiket.

Az országban eluralkodott a gyűlölködés, és ezt csak úgy elehet megszüntetni, ha leváltják ezt a kormányt.

Programját így foglalta össze:

  1. Le fogom győzni Farkas Sándort
  2. Véget vetünk Orbán Viktor uralkodásának
  3. A változás győztesei a Csongrád megyei 03. vk. lakosai lesznek.

 

Konkrét kérdésre válaszolva határozottan kijelentette: megválasztása esetén Szentesre költözik! Jelenleg Sasad és Gazdagrét között lakik – nem  a Rózsadombon.

Tekintse meg a tájékoztatón készült videó-válogatást:

 

 

One Response

Vélemény, hozzászólás?