Kiemelt hírek Szentes

Befejeződött a harc a kincsért – életben maradtak

A XI. Harc a kincsért kalandvetélkedő az idén az ÉLETBEN MARADTAK elnevezést kapta, amelyet november 14-15-én rendeztek meg Szentesen – több helyszínen. Ebben az évben (is) az öt helyi középiskola nevezett, szokás szerint 4 fiú, és egy lány alkotta az egyes csapatokat.

A két nap során 20 (komplex) feladatot kellett megoldaniuk a versenyzőknek – sokszor a (pl. időjárási) körülmények sem segítették a sikeres végrehajtást.

Ennek ellenére a tervek mentén haladva, időben, sikeresen és sok élményt szerezve harcoltak a „kincsért” a csapatok, sőt nem hogy életben maradtak, de sérülés sem történt.

Az ünnepélyes eredményhirdetésen két polgármester is jelen volt: Szabó Zoltán Ferenc (a jelenlegi) és Szirbik Imre (az egykori). Mindketten köszöntötték a fiatal harcosokat, és gratuláltak eredményeikhez. Ezt követően a vetélkedő kezdeményezőjével és idei játékmesterével, Bertók Róberttel közösen átadták a díjakat.

A végső sorrend:
I. Közgé – Őrjöngők
II. Zsoldos – Gladiátorok
III. HMG – Trónok örökösei
IV. Mezgé – Kalandorok
V. Pollák – Pollák hősei

A verseny záró akkordjaként a vetélkedő rítusai szerint elbúcsúztatták Szirbik Imrét, aki 11 évnyi játékszolgálat után „leszerelt”. Az eddigi 11 év során folyamatosan támogatta és figyelemmel kísérte a rendezvény megvalósulását. (A cikk alatti videón az obsit-eljárás látható)

Képgaléria az eredményhirdetésről:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3252822078122260

 

Szirbik Imre ifjúsági obsit

Befejeződött a harc a kincsért – életben maradtakGyőzött a KözgéA XI. Harc a kincsért kalandvetélkedő az idén az ÉLETBEN MARADTAK elnevezést kapta, amelyet november 14-15-én rendeztek meg Szentesen – több helyszínen. Ebben az évben (is) az öt helyi középiskola nevezett, szokás szerint 4 fiú, és egy lány alkotta az egyes csapatokat. A két nap során 20 (komplex) feladatot kellett megoldaniuk a versenyzőknek – sokszor a (pl. időjárási) körülmények sem segítették a sikeres végrehajtást.Ennek ellenére a tervek mentén haladva, időben, sikeresen és sok élményt szerezve harcoltak a „kincsért” a csapatok, sőt nem hogy életben maradtak, de sérülés sem történt. Az ünnepélyes eredményhirdetésen két polgármester is jelen volt: Szabó Zoltán Ferenc (a jelenlegi) és Szirbik Imre (az egykori). Mindketten köszöntötték a fiatal harcosokat, és gratuláltak eredményeikhez. Ezt követően a vetélkedő kezdeményezőjével és idei játékmesterével, Bertók Róberttel közösen átadták a díjakat.A végső sorrend:I. Közgé – ŐrjöngőkII. Zsoldos – GladiátorokIII. HMG – Trónok örököseiIV. Mezgé – Kalandorok V. Pollák – Pollák hőseiA verseny záró akkordjaként a vetélkedő rítusai szerint elbúcsúztatták Szirbik Imrét, aki 11 évnyi játékszolgálat után „leszerelt”. Az eddigi 11 év során folyamatosan támogatta és figyelemmel kísérte a rendezvény megvalósulását. (A cikk alatti videón az obsit-eljárás látható)Képgaléria az eredményhirdetéről:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3252822078122260

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. november 16., szombat

Vélemény, hozzászólás?