Kiemelt hírek Sport Szentes

Befejeződött a háromnapos vízilabdatorna a szentesi uszodában

A dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában szeptember 10-12 között rendezték meg a 7. Takarék Kupa Utánpótlás Vízilabdatornát, melyen 25 csapat vett részt, tulajdonképpen az ország minden részéből – Soprontól Nyíregyházáig, Szombathelytől Egerig. A hazai egyesületet öt csapat képviselte.
A torna elérte alapvető célját: megfelelő mennyiségű és minőségű játéklehetőséget és ellenfeleket biztosított a csapatok számára. A lejobbaknak talán egy kicsit sok is volt, hiszen ők 4-5 meccset is játszottak három nap alatt. Viszont az is kiderülhetett a kupában résztvevőknek, hogy hol tart a csapat, miben kell javulni.
A szentesi csapatok jól szerepeltek: a 2009-esek a negyedik, hatodik helyen; a 2010-esek a második, harmadik helyen; a 2011-esek a második helyen végeztek.
A serlegeket, és az ajándékokat Szabó Zoltán Ferenc, Szentes polgármestere, Pellei Frank, a Metalcom Szentes felnőtt férfi vízilabdacsapat kapitánya, és Bujdósó Tamás, a Szentesi Vízilabda Klub elnöke adta át. (Minden csapatnál díjazták a legjobb játékost, és minden csapat kapott serleget.)
Lehet, hogy egy kép erről: 8 ember és álló emberek
A mérkőzés képek a döntőkön készültek: FTC- Szeged (2009) és a Szolnok Szentes (2010) : https://www.facebook.com/media/set/?vanity=szentesigyors…

Vélemény, hozzászólás?