Kiemelt hírek Szentes

Beindult a művészeti tábor is

A szentesi székhelyű Szivárvány Alapfokú Művészeti Iskola erre a nyárra három tábort tervezett, melyek közül az elsőt ezen a héten tartották meg. A táborok tematikája felőli a képzőművészet szinte minden ágát, a június 29 – július 3. közötti program a festészet és a kézművesség (némi túlzással) csínját-bínját sajátíttatta el a táborozókkal.

Festészeti tábor Szivárvány AMI.mp4

Beindult a művészeti tábor is (Képmelléklettel)A szentesi székhelyű Szivárvány Alapfokú Művészeti Iskola erre a nyárra három tábort tervezett, melyek közül az elsőt ezen a héten tartották meg. A táborok tematikája felőli a képzőművészet szinte minden ágát, a június 29 – július 3. közötti program a festészet és a kézművesség (némi túlzással) csínját-bínját sajátíttatta el a táborozókkal.A tábort Kálmánné Szabó Erzsébet, a művészeti iskola vezetője (rajzszakos tanár) és Olasz Attila festőművész-tanár vezették. A hét folyamán igyekeztek minél több technikával megismertetni a gyerekeket, és persze ehhez változatos témákat dolgoztak fel. A táborozók életkorához (7-14 évesek) igazították a programot, így bőségesen jutott lehetőség szabadfoglalkozásokra.A táborlakóknak napi három étkezést biztosítottak, és (így) 7-17 óra között foglalkoztatták a gyerekeket. Hogy érezték magukat a gyerekek? Ez is kiderül a videó megtekintése során.Egy hét szünet után következik a „fafaragás, grafika” tábor (júl.13-17.), majd két hét szünet után a „kerámia, kézművesség” tábor (aug.3-8).Korlátozott számban még lehet jelentkezni ezekre. Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=4046532658751194

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2020. július 2., csütörtök

A tábort Kálmánné Szabó Erzsébet, a művészeti iskola vezetője (rajzszakos tanár) és Olasz Attila festőművész-tanár vezették. A hét folyamán igyekeztek minél több technikával megismertetni a gyerekeket, és persze ehhez változatos témákat dolgoztak fel. A táborozók életkorához (7-14 évesek) igazították a programot, így bőségesen jutott lehetőség szabad foglalkozásokra.

A táborlakóknak napi három étkezést biztosítottak, és (így) 7-17 óra között foglalkoztatták a gyerekeket. Hogy érezték magukat a gyerekek? Ez is kiderül a videó megtekintése során.

Egy hét szünet után következik a „fafaragás, grafika” tábor (júl.13-17.), majd két hét szünet után a „kerámia, kézművesség” tábor (aug.3-8).
Korlátozott számban még lehet jelentkezni ezekre.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=4046532658751194

Vélemény, hozzászólás?