Kiemelt hírek Szentes

“Bejött” a Peet Projekt (Képmelléklettel, videókkal )

A Zene-Világ-Zene sorozat keretében március 6-án adott fergeteges (már hagyományosan telt házas) koncertet jazz-funk-pop műfaj kiváló művelője, a Peet Project. Ahogy előre is jelezték: „Hey Szentes! Visszük az új lemezt. Élőben is, meg korongon is!”

És valóban, elhozták a hatodik albumjukat, az Ups & Downs címűt. A koncerten néhány dalt be is mutattak, a CD-t meg is lehetett vásárolni (el is fogyott mind.)

Lehetne a koncert élményét leírni, de erre én – most éjjel – nem vállalkozom. Ami viszont tény, és meg lehet röviden fogalmazni: felejthetetlen élőben hallgatni Őket !!!!
Például ezt nézze meg:
https://youtu.be/fo7fYlkElo8

Mondhatom, elég régóta részese vagyok (mint néző) a sorozat jobbnál jobb koncertjeinek, no de ilyen hangulatot teremteni, hogy szinte mindenki elfelejti a pénteki nap minden percét, és csak a fiúkra figyeljen, és velük együtt élvezze a zenét… – fantasztikus (közös) élmény volt!
Bizonyíték? Itt videó!

A Peet Projekt Szentesen

"Bejött" a Peet Projekt(Képmelléklettel, videókkal )A Zene-Világ-Zene sorozat keretében március 6-án adott fergeteges (már hagyományosan telt házas) koncertet jazz-funk-pop műfaj kiváló művelője, a Peet Project. Ahogy előre is jelezték: „Hey Szentes! Visszük az új lemezt. Élőben is, meg korongon is!”És valóban, elhozták a hatodik albumjukat, az Ups & Downs címűt. A koncerten néhány dalt be is mutattak, a CD-t meg is lehetett vásárolni (el is fogyott mind.)Lehetne a koncert élményét leírni, de erre én – most éjjel – nem vállalkozom. Ami viszont tény, és meg lehet röviden fogalmazni: felejthetetlen élőben hallgatni Őket !!!!Például ezt nézze meg:https://youtu.be/fo7fYlkElo8Mondhatom, elég régóta részese vagyok (mint néző) a sorozat jobbnál jobb koncertjeinek, no de ilyen hangulatot teremteni, hogy szinte mindenki elfelejti a pénteki nap minden percét, és csak a fiúkra figyeljen, és velük együtt élvezze a zenét… – fantasztikus (közös) élmény volt! Bizonyíték? A cikk alatti videó!És hogy kik ők?Ferencz Péter ’Peet’ (ének és hegedű)Gudics Martin (basszus gitár) és Gudics Marcell (dob) Závodi Attila szaxofon Magán Olivér (billentyűs, ének)Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3610497882354676

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2020. március 6., péntek

És hogy kik ők?
Ferencz Péter ’Peet’ (ének és hegedű)
Gudics Martin (basszus gitár) és Gudics Marcell (dob)
Závodi Attila szaxofon
Magán Olivér (billentyűs, ének)

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3610497882354676

Vélemény, hozzászólás?