Csongrád Hírek Sport

Békéscsabai győzelem a csongrádi uszodában

vízilabda

U14-es korosztály számára rendeztek nemzetközi vízilabda kupát Csongrádon. A kétnapos viadalon a házigazda csongrádi és a szentesi csapatot legyőzve a Békéscsaba diadalmaskodott. Augusztus 1-2-án az U16-os korosztály csapatai mérkőznek ugyanitt.

Öt csapat nevezett a két napos tornára, Finnországból Turku, Azerbajdzsán csapata, valamint a Békéscsaba, Szentes és Csongrád fiataljai. A fiúk komoly meccseket vívtak egymással, így alakult ki a végső sorrend: ötödik helyen a finn csapat, negyedik helyen az azerbajdzsániak végeztek. Harmadik lett Szentes, második Csongrád, a Vestfrost Kupát pedig Békéscsaba nyerte el. Az érmeket Vörös Viktor válogatott kerettag adta át.

A torna gólkirálya a 28 góllal a csongrádi Kovács Richárd, a legjobb kapus a szentesi csapaté,  Agócs Vince, a legjobb játékos pedig a békéscsabai Lukácsi Marcell.

 

vízilabda vízilabda vízilabda vízilabda vízilabda vízilabda vízilabda vízilabda vízilabda vízilabda vízilabda vízilabda vízilabda vízilabda vízilabda vízilabda vízilabda

Vélemény, hozzászólás?