Kiemelt hírek Szentes

Bicajra fel!

A Szentesi Önkormányzat elindította a „Bringázz Szentesen” című pályázati projektjét. A Koszta József Általános Iskola udvarán június 4-én kerékpáros ügyességi és szabályossági versenyt rendezett az iskola diákjainak és a Százszorszép Óvoda ovisainak.

A programot Szirbik Imre polgármester nyitotta meg, beszélve a pályázat lényegéről, a kerékpáros kultúra fejlesztésének fontosságáról.

Ezután átvették a terepet a fiatalok: iskolások és ovisok pattantak rollerre, bicajra, és összemérték tudásukat – saját korcsoportjukban, a mezőtúri Protúr Kerékpáros Egyesület szervezésében.

 

 

Ezen kívül még további, hasonló kerékpáros programokat szervez a pályázat megvalósítója a Szentes Városi Szolgáltató Kft. A zárórendezvényt ez év október végére, az akkorra megújuló Hősök Erdejébe tervezik.

Mindezekről további részleteket (milyen programok, fejlesztések lesznek ezen  a területen) mond el dr. Chomiak Waldemar, önkormányzati képviselő:

dr. Chomiak Waldemar, önkormányzati képviselő

Bicajra fel!A Szentesi Önkormányzat elindította a „Bringázz Szentesen” című pályázati projektjét. Az erről szóló cikket itt olvashatja:A videón a témához kapcsolódó fejlesztéseket ismerteti dr. Chomiak Waldemar, önkormányzati képviselő.

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. június 4.

Vélemény, hozzászólás?