Kiemelt hírek Szentes

Boros Sportnap a kilences jegyében

HSZC szentesi Boros Sámuel Szakgimnáziuma és Szakközépiskola ebben  a tanévben ünnepli alapításának jubileumát, ezért meghirdette a ’90 éves a Boros’ rendezvénysorozatot. Ennek nyitányaként október 13-án Sportnapot rendeztek, ahol fő szerepet játszott a kilences szám.

Élőképet alkottak a diákok az iskola körül és az udvaron, ahol megjelent az „élő 90-es szám”.

Boros 90 Sportnap

Boros Sportnap a kilences jegyében(Videókkal és képmelléklettel)HSZC szentesi Boros Sámuel Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája ebben a tanévben ünnepli alapításának jubileumát, ezért meghirdette a ’90 éves a Boros’ rendezvénysorozatot. Ennek nyitányaként október 13-án Sportnapot rendeztek, ahol fő szerepet játszott a kilences szám.Élőképet alkottak a diákok az iskola körül és az udvaron, ahol megjelent az „élő 90-es szám”. (A cikk alatti videón – op.: Puskás Chris)Az iskola valamennyi osztálya 9 fős csapatokkal vett részt a Pusztai László sporttelep egyik pályáján tartott ügyességi sorversenyen.A diákok egy következő csoportja 90 perces tekerést vállalt, vagyis másfél órás kerékpározást. A Széchenyi Ligetben a 9-esek „háborúját” (számháborúját) rendezték.Az események 9 órakor kezdődtek….A programok egy része videón:https://youtu.be/aMvJenlto2cKépmelléklet:

تم النشر بواسطة ‏‎Szentesi Gyors – hangos hírújság‎‏ في السبت، ١٣ أكتوبر ٢٠١٨

Az iskola valamennyi osztálya 9 fős csapatokkal vett részt a Pusztai László sporttelep egyik pályáján tartott ügyességi sorversenyen.

A diákok egy következő csoportja 90 perces tekerést vállalt, vagyis másfél órás kerékpározást.

A Széchenyi Ligetben a 9-esek „háborúját” (számháborúját) rendezték.

Az események 9 órakor kezdődtek….

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

Vélemény, hozzászólás?