Kiemelt hírek Szentes

„Boros” – Szalagavató – 2019

A HSZC Boros Sámuel Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája bben az évben november 29-én tartotta szalagavató ünnepségét a dr. Papp László Városi Sportcsarnokban. Idén három végzős osztályt ünnepeltek: a 12.a (osztályfőnökük: Sallai Róbert), a 12.b (osztályfőnökük: Sebesiné Kulcsár Krisztina) és a 12.c osztályt (osztályfőnökük: Vinczéné Szabó Éva).

Szalagtűző ünnepségen Vicsek Antónia 11.c osztályos tanuló köszöntötte végzős diáktársait, majd az iskola igazgatónője tűzte fel a szalagot a kiemelkedő tanulóknak: Bődi Peggy és Kozma Gergő (12.a), Faur Kata és Sarkadi-Nagy Petra (12.b), Koncz Éva és Váczi Fanni Kitti (12.c). Ezt követően a 11. évfolyamosok feltűzték a szalagot a 12. évfolyamosoknak.

Somosné Puskás Krisztina igazgatónő közvetlen szavakkal köszöntötte az ünnepelteket, ezután Szabó Zoltán Ferenc, Szentes polgármestere is szólt a fiatalokhoz. A rendezvényen megjelent Gémes László, a Csongrád megyei Közgyűlés elnöke, valamint felolvasták Farkas Sándor, a térség országgyűlési képviselőjének üdvözlő levelét.

Az évfolyam keringőjét 50 pár táncolta, ami már csak emiatt is látványos lett, igen jól sikerült. Az osztálytáncok pedig kiválóan jellemezték az azokat táncoló osztályokat: egy nap a kórházban, az iskolai élet megpróbáltatásai és a testnevelés “Sallerjai”.

A műsorban felléptek még: a hely Fit Kid Szakosztály néhány sportolója, a Néptáncegyüttes és a Szilver TSE táncospárjai.

A szalagavató szervezői ezúton is minden segítőnek köszönik a közreműködést, valamint a 11. évfolyamnak a gyönyörű dekorációt.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3301780789893055

Vélemény, hozzászólás?