Hírek

Bővítenék a távhőt Szentesen

Szeretném folytatni a megkezdett munkánkat – mondta a Szentesi Gyors legutóbbi számában a Szentes Városi Szolgáltató Kft. vezetője.  Holman István közgazdász 4 éve vezeti az SZVSZ Kft.-t.

Amikor kérdezik, hogy mi volt az elmúlt időszak legfontosabb feladata a városi konyhát említi. Úgy fogalmazott, hogy “az elmúlt évtizedekben mindig központi kérdés volt a konyha ügye, ezt a szentesiek jól tudják”. Ma már fejleszteni tudják, innovatív megoldásokat alkalmaznak.
A lényeg, hogy “a rendezvényeknek is köszönhetően ma a konyha nyereséges.”

Sikerült két magas szintű főzőeszközt vásárolnunk 23 millió forintért. Büszke vagyok a város konyhájára és az ott dolgozókra – adott értékelést az ügyvezető.

A beszélgetésben szóba került hogy június 30-án lejár az SZVSZ Kft. vezetői megbízatása és ő újra pályázott.

Folytatni szeretné, mert komoly tervei vannak. Az új termálkút koncepcióját közösen Szentes Város Önkormányzatával alkotnák meg, hiszen “eddig is támogatták elképzeléseinket” – emelte ki, majd arról beszélt, hogy távhő gerincvezetékét is bővítenék. Valamint lépnének a házkezelőség 500 ingatlanja tükrében is.

“Pályázni, újítani, meghallani egymást. Ez a következő öt év legfontosabb irányvonala” – zárta a beszélgetést Holman István a lap 2. számában.

A Szentesi Gyors 3. száma hamarosan érkezik.

Vélemény, hozzászólás?