Kiemelt hírek Sport Szentes

Bravúrnak számító döntetlen – edzői búcsú

A leány Serdülő OB. döntőjének első fordulóját május 25-én Szentesen, a dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában játszották le, s a végig igen izgalmas összecsapás döntetlennel végződött:

Yordo Szentes – UVSE Hunguest Hotels 9:9 (3-4, 2-2, 2-1, 2-2)

A szentesi gólok szerzői: Dömsödi Dalma 5, Mácsai Eszter 2, Bocskay Edit Édua és Tóth Fruzsina.
Edzők: Győri Eszter, Brávik Fruzsina és Oltyán Gyula

Nagyszerű játékkal döntetlent ért el a hazai gárda, aminek értékét növeli, hogy ebben a bajnoki szezonban az eddig lejátszott mérkőzéseket az újpestiek nyerték.

A mérkőzést megelőzően dr. Dömsödi József köszöntötte Győri Eszter edzőt, akinek ez volt az utolsó hazai bajnoki mérkőzése csapatával, a következő szezonban már nem ő irányítja a szentesi lányokat. A mérkőzés lefújását követően pedig a csapat tagjai virággal köszöntötték edzőjüket.

A döntő második mérkőzését holnap, május 26-án 18:30-kor rendezik meg a fővárosi Hajós Alfréd fedett uszodában. Az nyeri a bajnokságot, aki azt az összecsapást megnyeri (döntetlen esetén ötméteresek döntenek).
Természetesen ezen a meccsen még Győri Eszter vezeti a csapatot.

 

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2769405676463905

 

A videón a szentesiek 8. gólját, és a mérkőzés utáni perceket láthatják.

szentesi vk serdülő lány

Bravúrnak számító döntetlen – edzői búcsú(Képmelléklettel)A leány Serdülő OB. döntőjének első fordulóját május 25-én Szentesen, a dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában játszották le, s a végig igen izgalmas összecsapás döntetlennel végződött:Yordo Szentes – UVSE Hunguest Hotels 9:9 (3-4, 2-2, 2-1, 2-2)A szentesi gólok szerzői: Dömsödi Dalma 5, Mácsai Eszter 2, Bocskay Edit Édua és Tóth Fruzsina. Edzők: Győri Eszter, Brávik Fruzsina és Oltyán GyulaNagyszerű játékkal döntetlent ért el a hazai gárda, aminek értékét növeli, hogy ebben a bajnoki szezonban az eddig lejátszott mérkőzéseket az újpestiek nyerték. A mérkőzést megelőzően dr. Dömsödi József köszöntötte Győri Eszter edzőt, akinek ez volt az utolsó hazai bajnoki mérkőzése csapatával, a következő szezonban már nem ő irányítja a szentesi lányokat. A mérkőzés lefújását követően pedig a csapat tagjai virággal köszöntötték edzőjüket. A döntő második mérkőzését holnap, május 26-án 18:30-kor rendezik meg a fővárosi Hajós Alfréd fedett uszodában. Az nyeri a bajnokságot, aki azt az összecsapást megnyeri (döntetlen esetén ötméteresek döntenek).Természetesen ezen a meccsen még Győri Eszter vezeti a csapatot.A videón a szentesiek 8. gólját, és a mérkőzés utáni perceket láthatják.Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2769405676463905

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. május 25., szombat

Vélemény, hozzászólás?