Kiemelt hírek Szentes

Bringázzzzz…

A Szentes Városi Szolgáltató Kft. és a Marfű Városi Sportegyesület közös szervezésében a „Bringázz Szentesen-kerékpárosbarát fejlesztés” című projekthez kapcsolódva egy kerékpáros szemléletformáló rendezvényét szerveztek szeptember 15-én Tiszai strandhoz vezető út környékén, a gáton.

Az eseményt dr. Demeter Attila alpolgármester nyitotta meg. Felhívta a figyelmet a kerékpározás előnyeire, a szabályos közlekedés fontosságára. Szimpatikusnak nevezte, hogy ezzel a közlekedési eszközzel fiatalokat, időseket, családokat is meg lehet mozgatni – mint ahogy az ezen eseményen is megtörtént.

Nagygyörgy Zsolt, a szolgáltató Kft. ügyvezetője ismertette a programot, jó versenyzést kívánt a résztvevőknek.

Képek:

navigate_before
navigate_next

A kerékpáros időfutam versenyekre (több korcsoportban szervezték) iskolák, sportegyesületek is érkeztek. Legnagyobb létszámban a Koszta József Általános iskola és Four Diamond Triatlon egyesülettől jelentek meg versenyzők.

A részletes eredmények:
https://martfuivse.hu/…/idofutam_eredmenyek_osszegzes_szent…

Bringázz

Bringázzzzz…(Képmelléklettel, videókkal és a részletes eredményekkel))A Szentes Városi Szolgáltató Kft. és a Marfű Városi Sportegyesület közös szervezésében a „Bringázz Szentesen-kerékpárosbarát fejlesztés” című projekthez kapcsolódva egy kerékpáros szemléletformáló rendezvényét szerveztek szeptember 15-én Tiszai strandhoz vezető út környékén, a gáton.Az eseményt dr. Demeter Attila alpolgármester nyitotta meg. Felhívta a figyelmet a kerékpározás előnyeire, a szabályos közlekedés fontosságára. Szimpatikusnak nevezte, hogy ezzel a közlekedési eszközzel fiatalokat, időseket, családokat is meg lehet mozgatni – mint ahogy az ezen eseményen is megtörtént. Nagygyörgy Zsolt, a szolgáltató Kft. ügyvezetője ismertette a programot, jó versenyzést kívánt a résztvevőknek. A kerékpáros időfutam versenyekre (több korcsoportban szervezték) iskolák, sportegyesületek is érkeztek. Legnagyobb létszámban a Koszta József Általános iskola és Four Diamond Triatlon egyesülettől jelentek meg versenyzők. A részletes eredmények:https://martfuivse.hu/wp-content/uploads/2018/09/idofutam_eredmenyek_osszegzes_szentes.docxKépmelléklet:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2245843885486756Összefoglaló videó az eseményről (Sági István):https://photos.google.com/share/AF1QipN9fXcFTXH0IlTk9-VgndhxD7_-f-iTQEezzsOh4dDZMNo1sqvpipDL-jdTyXyaYA/photo/AF1QipNIzPHGGvFRA7ilh7Um4dEvwgzSYoUWg_Ek3Ek4?key=VTVIc1F1T3ozck1CdjBZSXFMMEtRa0Y3YmJlRFN3

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. szeptember 15., szombat

 

Vélemény, hozzászólás?