Hírek Kék hírek Kiemelt hírek Szentes

Bűnmegelőzési mobil centrum a Posta előtt

A Szentesi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési szakemberei november 06-10-ig a Szentesi térségben a „Házhoz megyünk” vagyonvédelmi projekt és a „Bike Safe” kerékpár regisztrációs programmal, bűnmegelőzési tanácsokkal és hasznos információkat tartalmazó kiadványokkal várja az érdeklődő valamint kerékpárjukat regisztrálni kívánó állampolgárokat.

November 6-án délután a Kossuth utcai Posta előtt kialakított információs ponton a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács által rendelkezésre bocsátott Mobil Bűnmegelőzési Centrummal – vagyis egy minden prevenciós kellékkel ellátott mikrobusszal jelentek meg.

Szórólapokkal hívták fel az érdeklők figyelmét vagyontárgyaik megőrzésére és az áldozattá válás elkerülésére. A rendőrség standján a helyi kapitányság munkatársai – kérésre – mindenkit tájékoztattak  személy- és vagyonbiztonságot érintő kérdésben. Az átalakított, felmatricázott mikrobusz külső felületén színes, nagyméretű fotók, feliratok hívják fel a figyelmet a bűnmegelőzés fontosságára.

 

Ezen a napon is legtöbben a kerékpár regisztrációt vették igénybe. A mobilcentrummal Szentesen legközelebb  november 9-én 8-10 óra között a Rákóczi utcai piacon találkozhatnak az érdeklődők.

Képgaléria

navigate_before
navigate_next

 

Vélemény, hozzászólás?