Hírek Kiemelt hírek Szentes

Bűvészvilágbajnok idézte meg a Mikulást Szentesen

A közelgő Mikulás már az „előszobában van”, és ennek kapcsán a szentesi önkormányzat az idén is megrendezte az ehhez kapcsolódó, már hagyományos programját. Ezúttal december 3-án, a Tóth József Színházban Hajnóczy Soma, kétszeres bűvész világbajnok hangolta rá varázslataival, illúzióival, vidám tréfás történeteivel a gyerekeket és szüleiket a közelgő ünnepre.
Természetesen most is interaktív volt a bűvész műsora, többen is felmehettek a színpadra, hogy közvetlen részesei legyenek a nézők elkápráztatásának, egy-egy trükk kivitelezésének.
Az elképesztő mutatványok között „láthattuk”: hogyan lehet pénzt sokszorozni? Milyen lenne mások gondolataiban olvasni? Mit lehet még csinálni a toalett papírral? És ehhez jött még számtalan kártyatrükk.
Hajnóczy Soma, a bűvészet történetének egyik legfiatalabb világbajnoka, az illúzió és a humor műfaját ötvözve egyedi stílust alakított ki – ezt megtapasztalhatta a (telt házat jelentő) szentesi közönsége is.
A mintegy 50 perces műsort követően a gyerekek által előzetesen (és aztán a helyszínen is) feltett – Torday Henrietta műsorvezető által ‘tolmácsolt’ – kérdésekre válaszolt. Ennek során Soma izgalmas történeteket is megosztott a bűvészet világából, és betekintést engedett a kulisszák mögé. Kiemelte (és megköszönte) közvetlen munkatársa, Kelle Botond munkáját.
Elmondta, hogy olyan bűvészkellékeket választ, amit mindenki be tud szerezni, mert ez segíti őt is az illúzió beteljesítésében.
Kérdezték: van-e valamilyen titka? Hát nincs…. – válaszolta.
Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember, álló emberek és belső tér
Közönségétől újabb két trükk bemutatásával búcsúzott, és vastaps kíséretében.

Vélemény, hozzászólás?