Csongrád Kiemelt hírek Sport

Cél az NBII

A Csongrádi Tigrisek férfi kézilabda csapata csak néhány éve játszik együtt, mégis sikert sikerre halmoznak. Legutóbb hazai közönség előtt a Kiskundorozsma ellen nyertek, több hiányzóval. Ha az előttük álló mérkőzéseken még hozzák formájukat, az NBII-be kerülhetnek.

 

navigate_before
navigate_next

Rájátszás első mérkőzését játszotta hazai nézőközönség előtt a Csongrádi Tigrisek csapata a Kiskundorozsma ellen. Sok hiányzóval, beteggel, de ennek ellenére szép játékkal kezdte a csapat a rájátszást a felső házban. Az első félidőben nagyon kiegyenlítetten játszott a két csapat, hol az egyik, hol a másik háló rezgett a labdától. Félidőben 13-13 volt az eredmény. A második félidőben elhúzott a Csongrád 8 góllal, nem jött be az ellenfél azon taktikája, hogy üres kapuval és hét mezőnyjátékossal támadnak, a második félidő feléig nem szerzett gólt a Kiskundorozsma, sőt a Csongrád kétszer is üres kapuba talált a labdával. Ezután azonban a vendégek felhozták magukat, fokozatosan morzsolták le a házigazdák előnyét, akik az utolsó percig küzdöttek és 26-25-re nyerni tudtak. A Csongrádi Tigrisek góllövői: Héjja Ádám 6, Perbíró György 5, Pásztor István 5, Losonc László 4, Huszák Béla 3, Raffai János 3.

Még öt mérkőzés vár rájuk, a következő február 28-án Makón, ezután március 8-án Hódmezővásárhelyen. Március 21-én ismét a Kiskundorozsma ellen játszanak, akkor vendégként. A legközelebbi hazai meccsre április 6-án, pénteken 19 órakor várják a szurkolókat a Sághy Sportcsarnokában, ekkor a makóiakat fogadják, majd április 14-én, szombaton 18 órakor a hódmezővásárhelyi csapattal mérik össze újból tudásukat. Abban bíznak, az utolsó mérkőzésen csongrádi bajnokot avathatnak majd és jövőre a csapat már az NBII-ben játszhat.

Vélemény, hozzászólás?