Hírek Szentes

Célba érkezett az adomány

 

Mint, ahogy annak idején arról beszámoltunk, a Szentesi Kiss Bálint Református Általános Iskola közössége karácsonyi adományokat gyűjtött Kárpátaljai magyar gyermekek számára. A csomagokat sikerült időben eljuttatni a határon túli magyar közösségekhez, így az célba érkezett.

 

 

 

 

 

Az előzményekről is tudósítottunk, most a célba érésről is örömmel ad tájékoztatást szerkesztőségünk. Íme, a Kárpátaljáról érkezett köszönő levél, majd a képek.

„Először is megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok Önöknek áldott, boldog újévet. Ismét szeretném tolmácsolni a szőlősgyulai gyerekek háláját és köszönetét, a karácsonyi szeretetcsomagokért.

Istennek hála minden gyermeknek jutott csomag, sőt, mivel a gyűjtés reményeinken felüli eredményt hozott, sikerült a csomagmennyiségből és néhány, Püspökladányban felvett csomagból eljuttatni a szomszédos Feketeardó, Tekeháza és Királyháza szórványmagyarságának. Így a tavalyi esztendőben Szőlősgyulán 200, Feketeardóban 50. Tekeházán 75, Királyházán pedig 30 csomagot sikerült a gyermekek kezébe adnunk.

Ezek a képek Szőlősgyulán készültek az átadáson, remélhetőleg hamarosan továbbíthatom a többi faluból érkezett képeket is.

 

Életükre, szolgálatukra és munkájukra Isten áldását kívánva, szeretettel: Laskoti Zoltán lelkipásztor, Szőlősgyula, Kárpátalja (2018-01-04)”

Képgaléria (f.: Laskoti Zoltán):

navigate_before
navigate_next

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?