Hírek Kiemelt hírek Szentes

Családi fürdőbelépők az egészségügyi dolgozóknak

Szentes Város Önkormányzata a Semmelweis Nap alkalmából a helyi szociális- és egészségügyi ágazatban dolgozók részére fürdőjegyet adományozott, ezzel is kifejezve elismerését az elmúlt időszakban végzett munkájukért.
Szentesi Sport- és Üdülőközpontban június 29-én Szabó Zoltán Ferenc polgármester köszönte meg az egészügyi- és szociális szféra szakembereinek az önzetlen, az utóbbi években folyamatosan bővülő tevékenységét.
Elmondta, hogy az önkormányzat összesen közel ezer, az Üdülőközpontba szóló családi belépőt ad át az ezen a területen dolgozóknak, mintegy 5 és fél millió forint értékben. Ebben a juttatásban részesültek a kórházi dolgozók, háziorvosok, fogorvosok, gyógyszertárak, a mentők, a központi ügyelet, a két helyi idősek otthona, a Gondozási Központ, a Családsegítő Központ, a Hajléktalan Szálló, az önkormányzati bölcsőde és a Szociális Iroda munkatársai.
Agócs Lászlóné, a helyi önkormányzat Szociális és Egészségügyi Bizottságnak elnöke – csatlakozva a város vezetőjének köszöntőjéhez – még arról is tájékoztatott, hogy az érintett intézmények igényei alapján osztották szét a belépőket.
Dr. Kerekes Valéria, az Üdülőközpont ügyvezetője a köszönet mellett szeretettel invitálta a jutalom-belépőt kapott vendégeket.

Vélemény, hozzászólás?