Hírek Kiemelt hírek Szentes

Családi Nap – a háziállattal közösen

Az Élet- Morzsa Egyesület szeptember 11-én Szentesen, a Dózsa ház előtti parkban tartotta meg 3. Családi Napját. Az eseményt Szabó Zoltán Ferenc, Szentes polgármestere nyitotta meg. Beszédében igyekezett még jobban ráirányítani a figyelmet a program nem titkolt céljára: a felelősségteljes kutyatartásra.
Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember, álló emberek, máltai selyemkutya és szabadtéri
A családi Napon 14 olyan kutyás szervezet, vállalkozás is részt vett, akik a meghirdetett célokkal messzemenően egyetértenek, és bemutatták a saját tevékenységüket is.
A program során fellépett a Jövőnkért Néptáncegyüttes, a Szilver TSE, a Csiribu Társulat. A jelenlévők láthattak terápiás- és agility kutyabemutatót, igénybe vehették kutyáik számára a masszázst, a kozmetikát, és még az ebek táplálkozásához, viselkedéstanához is kaptak útmutatást. Sőt még ebösszeíró lapot is kaphattak, kitölthették és ott helyben le is adhatták.
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, kutya és szabadtéri
A szervezők által már korábban meghirdetett rajzverseny eredményeit itt ismertették, illetve adták át a díjakat.
Természetesen változatos programot kínáltak speciálisan a gyermekeknek: ugrálóvár, kézműveskedés, hajfonás, csillám-tetoválás, és még sorolhatnánk.
A délután során többszáz érdeklődő fordult meg a rendezvényen, természetesen a család legkedvesebb háziállatával együtt.
Lehet, hogy egy kép erről: 5 ember, emberek hangszerrel, álló emberek és szabadtéri

Vélemény, hozzászólás?