Hírek Kiemelt hírek Térség

Csongrád megye – és Szentes is – ott lesz az Utazás kiállításon A cikkben a megye új imázsfilmje)

A Csongrád Megyei Önkormányzat vezetői a megyei turizmus helyzetéről, jelenlegi és tervezett szerepvállalásáról, valamint egy új, egyetemi képzés indításáról adott tájékoztatást február 25-én Szegeden, a Dóm Látogatóközpontjában.

Ezen Gémes László, a Csongrád Megyei közgyűlés elnöke jelentette be Csongrád megye részvételét az idei évi Utazás Kiállításon (a HUNGEXPO területén). A február 27. és március 1. között immár 43. alkalommal megrendezendő kiállításon saját standdal és hat kiállítóval, a Megyei Önkormányzat összefogásával Szeged, a szabadtéri játékok, Makó, Mórahalom, Szentes és Csongrád fogja képviselni.

Bemutatták a megyei rendezvény naptárt, amely turisztikai szempontú összegzést ad a megyében szerveződő, idei települési programokról, nyomtatott és bővebben elektronikus formában is.

/Szentes a városi turisztikai terveit, a dr. Papp László Városi Sportcsarnok, az Üdülőközpont és a Művelődési Központ programjait fogja leginkább népszerűsíteni./

Csáki Béla alelnök a jelenlegi idegenforgalmi igényekhez illeszkedő terveket vázolta fel, és dr. Pusztai Bertalan, egyetemi docens pedig az SZTE GTK keretei között ősszel induló, új turisztikai képzést ismertette.

Elkészült Csongrád megye új imázsfilmje is:
http://www.kincsekanapalatt.hu/…/csm_kincsek_a_nap_alatt_v2…

Forrás: Csm-i közgy.

Vélemény, hozzászólás?