Hírek Kiemelt hírek Szentes

Decemberben is pezsgő színházi élet lesz Szentesen

Tóth József Színház és Vigadó szalon termében december 2-án sajtótájékoztatót tartott a szentesi színházat működtető Békéscsabai Jókai Színház igazgatója, Seregi Zoltán és Szojka Cinthia, a Tóth József Színház és Vigadó művészeti vezetője.
Szojka Cintia ismertette a szentesi színház decemberi terveit. Folytatódik a felnőtt-és a gyermekbérlet sorozat, ismét lesz négy Szentesi Szalon.
A színházban lesz a már évtizedek óta hagyományos Ó-év búcsúztató koncert. Szilveszterkor lesz színházi előadás – a Pesti Művész Szinház bemutatója – és új évi pezsgő koccintás.
A szilveszteri mulatságra már árusítják a belépőket a Szentes Házban, vagy online, az ideszóló jegyek árusítása december 27-én zárul.
Kezdődik az új bérletek megújítása is: december 9-től jelezhetik igényüket a bérletesek. A jövő évi bérletben négy új előadással várják majd a nézőket: a Sweet Charity című musicalt, a Lili bárónő című operettet, egy zenés történelmi játékot, a Jöjj el szabadságot és legendás Száll a kakukk fészkére című könyv és film színpadi változatát, a Kakukkfészek című darabot állítják színpadra.
Mindezekről a részleteket Seregi Zoltántól hallhatják:

Vélemény, hozzászólás?