Hírek Kiemelt hírek Szentes

Decemberi előzetes

Szentesen, a Közös Önkormányzati Hivatal konferenciatermében november 22-én tájékoztatót tartott Szabó Zoltán Ferenc polgármester, főként a decemberi programokról, illetve azok hátteréről beszélt. (A tájékoztatót megtekintheti egy másik cikkünkben.)
Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember és belső tér
Az év utolsó, ünnepekkel teli hónapjában közös munkával, sok programot terveznek. Az összefogásban résztvevő önkormányzat, Szentesi Művelődési Központ és a Városellátó Nkft. igyekezett az előző évekhez viszonyítva színvonalas programokat előkészíteni.
Emellett a város vezetője kiemelte a térségi összefogást is (amelynek az év során már voltak előzményei), ezúttal Derekegyházzal alkotnak „közös csapatot”, a községből berendezések, programok gazdagítják a szentesi eseményeket.
Tárgyaltak a rendőrség és polgárőrség vezetőivel is, hogy a rendezvényeket biztonságban megtarthassák.
A tavalyihoz képest kétszáz világítótesttel bővülnek a kültéri díszítő elemek, így – az eddigieken túl – jutnak fények például Nagyhegyre, vagy a Kiséri városrészbe is. A fények november 27-én gyúlnak ki.
Ugyancsak ezen a napon indul a Kossuth téren a már hagyományos Karácsonyi Vásár, sok-sok (hétvégi) programmal.
Lesz ismét a Mikulás előszobája program – bűvészbemutatóval színesítve.
Emellett a Művelődési Központ is számos rendezvénnyel készül. Halász Judit koncert (a részvételhez oltási, védettségi igazolvány szükséges), a Hangversenyközpontnak ebben az időszakban öt rendezvénye lesz, ismét lehet jelentkezni a Művelődi Központnál a „Házhoz megy a Mikulás” akcióra.
Az óévbúcsúztató hangversenyt december 30-án, a Tóth József Színházteremben rendezik, a tűzijáték 2022. január 1-én 18 órakor lesz a Kossuth téren

Vélemény, hozzászólás?