Kiemelt hírek Szentes

Dj.-k adománya a kórház gyermekosztályának

Fiatal dj.-k és táncosok kezdeményezésére június 2-án megszervezték az l. Korzó Open Air / E-zenével a gyerekekért rendezvényt, amely a szentesi Tisza strandon kapott helyet. Egyrészt az elektronikus tánczenét kívánták népszerűsíteni, másrészt pedig a gyerekek megsegítését tekintették céljuknak.

A Tisza-parti party jól sikerült: a lemezlovasok egymást váltva szolgáltatták a zenét, szórakoztatták a folyó szentesi partszakaszának vendégeit, ráadásul a vártnál többen megértették jótékonysági elképzelésüket is, vásároltak támogató jegyet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Maga a rendezvény ingyenes volt, de támogató jegyekből ezen a napon több mint 100 ezer forint jött össze, és felajánlás is érkezett gyerekjátékokra, sportszerekre.

A három fő szervező Balogh Bencze, Hegyes Bertalan és Bencze István június 11-én ellátogattak a dr. Bugyi István Kórház Gyermekosztályára, és a befolyt teljes összeget, 135 ezer forintot átadták dr. Tóth Edit osztályvezetőnek, a felajánlott, illetve vásárolt ajándékokkal együtt.

 

 

A főorvos asszony megköszönte az adományt, és elmondta, hogy várhatóan – más felajánlásokkal összevonva – lélegeztető gép vásárlására fordítják az összeget.

A fiúk jóleső érzéssel tapasztalták az intézmény részéről tapasztalt kedvező fogadtatást. Elmondták, hogy volt, aki csak támogatójegy vásárlásért ment ki aznap a Tiszára, és volt, aki többet is vásárolt. Hozzátették: szeretnék folytatni kezdeményezésüket, a nyáron még legalább egy hasonló programot szerveznek, azt is szórakoztatási és jótékonysági céllal.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?