Kiemelt hírek Sport Szentes

Döntőben a magyar póló válogatott

A magyar férfi vízilabda válogatott bejutott a Világliga  döntőjébe. A budapesti Duna Arénában június 22-én játszott elődöntő nagyszünetében még 5–2-es hátárnyban volt a kellemetlen stílusban játszó Japán ellen, ám innen fordítva végül 11–9-re nyert. Így szombaton 19:45-től döntőt játszhat a Világliga Szuper döntőjében. Az ellenfél Montenegró lesz.

 

 

A japánok elleni összecsapásban  a FINA (Nemzetközi Úszószövetség) Vámos Mártont ítélte meg az összecsapás legjobb játékosának, egy ajándékkal kedveskedtek.

FINA díj – Vámos Márton

Döntőben a magyar póló válogatottA magyar férfi vízilabda válogatott bejutott a Világliga döntőjébe. A budapesti Duna Arénában június 22-én játszott elődöntő nagyszünetében még 5–2-es hátárnyban volt a kellemetlen stílusban játszó Japán ellen, ám innen fordítva végül 11–9-re nyert. Így szombaton 19:45-től döntőt játszhat a Világliga Szuperdöntőjében. Az ellenfél Montenegró lesz.A japánok elleni összecsapásban a FINA (Nemzetközi Úszószövetség) Vámos Mártont ítélte meg a mérkőzés legjobb játékosának, egy ajándékkal kedveskedtek.Néhány kép:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2078557768882036

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. június 22., péntek

 

Vélemény, hozzászólás?