Kiemelt hírek Szentes

Dr. Alban koncert Szentesen – Gazdag programkínálat a városban

A Szentesi Önkormányzat, valamint a Szentesi Művelődési Központ nyári programjairól tartottak sajtótájékoztatót június 5-én, a Megyeháza udvarán. (Érdekesség, hogy a tájékoztató idején ömlött az eső – videón.)

Bevezetésképpen Szirbik Imre polgármester arról beszélt, hogy sokszínű, változatos nyári programokat kínál a város, saját és a térség lakossága számára. Újdonságként említette, hogy az idén 50 éves Szentes-Bácskatopolya testvérvárosi kapcsolat ünnepeként topolyai művészek is fellépnek a nyári szabadtéri színház sorozatában, sőt szerb ételkóstolót is tartanak.

Az idén úgy szervezték a Szentesi Nyári Szabadtéri Színház előadásait, hogy előtte és utána is lesznek program-kínálatok. Továbbá a résztvevők találkozhatnak hagyományos elemekkel és újdonságokkal.

Lantos Erik arról számolt be, hogy július 5-én ismét rendeznek Anonym Night partyt (az Ifjúsági Ház melletti „gödörben”), melynek keretében fellép – többek között – Dr. Alban, nigériai születésű svéd énekes (zenéjében az eurodance, hiphop, reggae és dancehall stíluselemek keverednek).

Ombódi Csilla, a Művelődési Központ munkatársa a Szentesi Nyári Szabadtéri Színház programját részletezte. A tervezett 14 program biztosítja a műfaji változatosságot, ezúttal a gyerekekre is gondolva, mesejátékot is bemutatnak. Továbbá lesz bohózat, dumaszínház, néptánc, vígjáték, musical – közismert fővárosi színművészek fellépésével.

A jegyek már megvásárolhatók: a Művelődési és Ifjúsági Házban (Tóth J. utca 10-14), a Szentes Házban (Petőfi u. 1) és online is a www.jegy.hu  oldalon.

Torday Henrietta, Közös Önkormányzati Hivatal kommunikációs referense arról számolt be, hogy június 16-án Strandnyitó partyt rendeznek a Szentesi Üdülőközpont területén.

Képgaléria –  a rendezvények plakátjai:

navigate_before
navigate_next

 

Vélemény, hozzászólás?