Kiemelt hírek Szentes

Dr. Bugyi István emlékérem – Dr. Hayfron William főorvosnak

A Dr. Bugyi István Kórház február 28-án a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ dísztermében rendezte meg a már hagyományos Ünnepi Tudományos ülését, ahol a szakmai előadások mellett átadták a Dr. Bugyi István emlékérmet Dr. Hayfron William főorvosnak.

A megjelenteket Dr. Papp Zoltán Ph.D., a kórházi Tudományos Tanács elnöke köszöntötte, majd Dr. Kalmár Mihály, a Dr. Bugyi István Kórház főigazgatója a szentesi kórház szakmai eredményeiről számolt be, melynek végén megköszönte valamennyi munkatársának az elvégzett eredményes tevékenységét.

Ezt követően az elismerés átadására került sor, ahol Dr. Pásztor Imre, a kórház orvos igazgatója méltatta Dr Hayfron William életútját, majd az intézmény főigazgatójával közösen átadták az emlékérmet. A kitüntetésben részesített főorvos közvetlen szavakkal köszönte meg az elismerést és azt, hogy meglepetésként „ideszervezték” az Európa több országában élő gyermekeit.

Dr. Bugyi István emlékérem – Dr. Hayfron William főorvosnak

Dr. Bugyi István emlékérem – Dr. Hayfron William főorvosnak(Videóval és képmelléklettel)A dr. Bugyi István Kórház február 28-án a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ dísztermében rendezte meg a már hagyományos Ünnepi Tudományos ülését, ahol a szakmai előadások mellett átadták a Dr. Bugyi István emlékérmet Dr. Hayfron William főorvosnak.A megjelenteket Dr. Papp Zoltán Ph.D., a kórházi Tudományos Tanács elnöke köszöntötte, majd Dr. Kalmár Mihály, a Dr. Bugyi István Kórház főigazgatója a szentesi kórház szakmai eredményeiről számolt be, melynek végén megköszönte valamennyi munkatársának az elvégzett eredményes tevékenységét.Ezt követően az elismerés átadására került sor, ahol Dr. Pásztor Imre, a kórház orvos igazgatója méltatta Dr Hayfron William életútját, majd az intézmény főigazgatójával közösen átadták az emlékérmet. A kitüntetésben részesített főorvos közvetlen szavakkal köszönte meg az elismerést és azt, hogy meglepetésként „ideszervezték” az Európa több országában élő gyermekeit. Az ülésen Prof. Dr. Molnár Zsolt tanszékvezető egyetemi tanár (SZTE Anaesthesiológiai és Intenzív Terápiás Intézet) „Gyorsítható-e a magas rizikójú sebészeti betegek felépülése?” címmel tartott tudományos előadást, majd a szervátültetés helyzete és jövőképe Magyarországon témában tartott értekezést Dr. Nemes Balázs Tanszékvezető Egyetemi Docens (Debreceni Egyetem ÁOK Sebészeti Intézet).(A Tudományos Ülés délutánján a múzeum és az ott rendezett Omega kiállítás a résztvevőknek díjmentesen volt látogatható.) Képmelléklet:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2578949515509523

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. február 28., csütörtök

 

Az ülésen Prof. Dr. Molnár Zsolt tanszékvezető egyetemi tanár (SZTE Anaesthesiológiai és Intenzív Terápiás Intézet) „Gyorsítható-e a magas rizikójú sebészeti betegek felépülése?” címmel tartott tudományos előadást, majd  a szervátültetés helyzete és jövőképe Magyarországon témában tartott értekezést Dr. Nemes Balázs Tanszékvezető Egyetemi Docens (Debreceni Egyetem ÁOK Sebészeti Intézet).

Prof. Dr. Molnár Zsolt tanszékvezető egyetemi tanár

(A Tudományos Ülés délutánján a múzeum és az ott rendezett Omega kiállítás a résztvevőknek díjmentesen volt látogatható.)

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?